U bent bij: Organisatie & Realisatie >

Bedrijfsfeesten & personeelsfeesten

Al vele personeelsfeesten & bedrijfsfeesten hebben wij succesvol mogen verzorgen. Een personeelsfeest of bedrijfsfeest wordt helemaal ingericht naar uw wensen en het zal ook altijd binnen het beschikbare budget blijven. Na een 1e vrijblijvende intake maken wij voor u een vrijblijvend conceptvoorstel, wat we in een 2e gesprek geheel gaan aanpassen tot een succesvol eindconcept zoals u het wilt zien. U staat verbaasd van de metamorfose die wij bewerkstelligen om van uw locatie een feestlocatie te maken.
Laat ons u informeren betreft de fiscale voordelen van de werkkostenregeling.
Voordelige personeelsfeesten op uw locatie.
Meer informatie of vrijblijvende afspraak? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 0161-222673 - info@pennenpartyworld.nl
28-09-2012

Dongen Pallets 50 jaar

In opdracht van Dongen Pallets hebben wij in september 2012 hun 50 jarige jubileumfeest mogen organiseren. Gotcha heeft voor ons het licht, beeld en geluid verzorgd en heeft van dit project een bedrijfsfilm gemaakt.
De complete regie lag in handen van Pennen Party World ! Een super project betreft organisatie & realisatie geheel op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Van lege hal tot feestlocatie

Pennen Party World uw leverancier voor Bedrijfsfeesten & personeelsfeesten in Bavel, Breda, Dongen, Gilze-Rijen, Goirle, Oosterhout, Tilburg, Tilburg-Reeshof, Waalwijk