Bruiloften in Zundert

Vele bruidsparen hebben in het verleden ons in vertrouwen genomen om de dag van hun leven door ons te laten organiseren. Na een eerste intake stellen wij vrijblijvend de offerte op in de vorm van een draaiboek. Mocht u akkoord gaan, dan verzorgen wij uw de mooiste dag van uw leven geheel zonder zorgen. Doelstelling is dat u van deze dag kunt genieten en wij deze netjes verzorgen.

Recensies van bruiloften

Bruiloft

Wij hebben onze bruiloft gevierd bij ons in de tuin in een grote feesttent die door Pennnen Party world is aangekleed. Tevens is door hun de gehele dag compleet verzorgd. Alles zag er top uit en onze gasten zijn ook niks te kort gekomen. Ook opbouw en afbraak ging soepel en zonder enig probleem. Deze mensen verstaan echt hun vak en hebben oog voor detail. Wij zijn dan ook super blij onze keuze voor pennen party world. Voor ons had het niet beter kunnen zijn. Een echte aanrader wat ons betreft. En marc bedankt voor alles!

Service: 10 - Vriendelijkheid: 10 - Prijs/kwaliteit: 10 - Afspraken nakomen: 10 - Adviezen: 10

Geplaatst door: peter van alphen uit oud gastel

Bruiloft

Onze bruiloft geheel geregeld door Pennen Party world begon al met het opstellen van het draaiboek organisatie helemaal top! op 4 verschillende locaties decoratie en lunch/diner/ drankjes muziek. we hebben een top dag/feest gehad en krijgen nogsteeds veel leuke reacties!

Service: 9 - Vriendelijkheid: 10 - Prijs/kwaliteit: 9 - Afspraken nakomen: 10 - Adviezen: 10

Geplaatst door: Armin en Marion Edwards uit Oudenbosch

Terug naar overzicht
Pennen Party World uw leverancier voor Bruiloften in Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Breda, Chaam, Dongen, Dorst, Etten-leur, Gilze, Goirle, Kaatsheuvel, Made, Oosterhout, Prinsenbeek, Rijen, Tilburg, Tilburg-Reeshof, Waalwijk, Zundert