Workshops

Diverse workshops mogelijk afzonderlijk, maar zeker ook aangevuld op uw themafeest! Informeer naar de vele mogelijkheden.


Cocktails workshop

Cocktails workshop

Een super interactieve workshop met cocktails tijdens uw feest of evenement.


Koffie & thee workshop

Koffie & thee workshop

Koffie & thee zetten we elke dag, wist je dat je met koffie en thee heel veel leuke dingen kunt doen ?
Speciale workshops mogelijk op aanvraag, tevens op uw beursstand een speciale sfeervolle koffie & thee bar om uw gasten extra te verwennen met de geur, smaak en kennis.


Oester workshop

Oester workshop

De oester- en gambabar of zeevruchtenbanket kraam (er is nu ook een kleine mini-oesterbar.) wordt bemand door mannen in lederen schorten met Bretonse uitstraling die u, indien gewenst, van alles vertellen over schaal en schelpdieren en de bereiding ervan.
Vanaf deze Zeevruchtenbanket kraam serveren wij diverse soorten oesters, scheermessen, wulken, krabpoten, gemarineerde mosselen, gamba’s, kreeft, langoustines, palourdes, praires en nog veel meer heerlijks uit de zee. Al deze producten worden op een verantwoorde en duurzame manier gekweekt en dagelijks vanuit heel West-Europa aangevoerd.
Eventueel kunnen er ook mosselen, vongole, en gamba’s worden gewokt en een kopje mossel saffraan soep worden geserveerd.